Declaració d’Independiència

Quan en el curs dels esdeveniments, hom acaba saturat i fins els pebrots de tanta tonteria, de tanta pantomima i de tanta Brasa, es fa necessari engegar-ho tot a cagar i tirar pel dret.

Declarem aquestes veritats com evidents: que tots els hòmens, i les dones també, son creats fal·libles, inconsistents, gelosos, desitjosos, apassionats, còmics i tràgichs. Que la majoria d’ells, i d’elles, son uns pesats. Que tot i això, el Creador els ha dotat de certs drets inalienables, entre els quals s’hi troben els drets a la Vida, a la Llibertat, a la Recerca de la Felicitat i a la Pataleta, i que tothom té un límit de paciència.

Emparant-nos en la Convenció de Montevideo, del 26 de desembre de 1933, en especial en l’Article 1, segons el qual

“L’Estat com a persona de Dret Internacional ha de reunir els següents requisits:
I. Població permanent
II. Territori determinat
III. Govern
IV. Capacitat per entrar en relacions amb d’altres Estats”

Donant compliment als quatre supòsits enumerats de la forma següent:

  • Població permanent: 1, Arfues, tot i que darrerament no para gaire per casa.
  • Territori determinat: Can Arfues, finca adquirida legalment per Arfues l’any 2011.
  • Govern: Assemblea unitària composta pel mateix Arfues.
  • Capacitat d’entrar en relacions amb d’altres Estats: porque yo lo valgo.

Total, que per les raons exposades, sota l’empara de la legalitat del dret internacional, perquè estem fins als pebrots de tots nosaltres (especialment de vosaltres), i encomanant-nos al Jutge Suprem i G.·.A.·.D.·.U.·. per tal que ens guii en la rectitud de les nostres intencions, declarem i proclamem solemnement la creació de la República Contubernial Judeo Maçònica i Anarquista de Can Arfues.

Declarem i proclamem que la RCJMiA és una micro-nació lliure, sobirana i Per La Rissa™, i que té complets poders per establir relacions d’amistat, de guerra, de comerç y lo que surja amb d’altres països, Estats i micro-nacions, existents o inventades.

I per això signem aquesta proclamació avui, dia 24 del mes de Tevet de l’any 5776 (5 de gener de 2016).

Advertisements